retourneren

RETOURNEREN

Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen, de kosten hiervoor betaal je zelf. Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. Het is alsook mogelijk deze af te leveren op afspraak in onze showroom.

Retouradres:
Minilabel
Krimperslaan 4E
9140 Temse
België

Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je contact met ons opnemen via mail (hello@minilabel.be)

Volgende artikelen vallen niet onder het retourrecht:
* specifiek voor de klant bestelde goederen
* cadeaubonnen
* solden en/of aanbiedingen
* fopspenen

Verzendkosten worden nooit terugbetaald.

Indien het uiteindelijke totaalbedrag (na verrekening van retour) van de artikelen die je wilt houden onder het minimum verzendbedrag uit komt van €75,- worden de verzendkosten verrekend.
VOORBEELD: Je hebt voor €100 aan artikelen besteld en stuurt voor €50 aan artikelen terug. Dit betekent dat je onder het minimum orderbedrag van €75 voor gratis verzending terecht komt. Er worden dus kosten voor de heenzending opnieuw herberekend.