ꕤ GRATIS VERZENDING VANAF €75 BE & NL

ꕤ Snelle levering

ꕤ Duurzame merken

Fabelab

Fabelab is een speels biologisch Scandinavisch interieurmerk voor kinderen dat gelooft in het creëren van hoogwaardige, innovatieve en verantwoord gemaakte producten voor een gezellig en creatief huis.
Fabelab komt uit een verbeeldingswereld en wordt gecombineerd door twee schijnbaar tegengestelde woorden: fabel en laboratorium. Een speels landschap van producten voor meerdere doeleinden, waarmee kinderen en hun families kunnen groeien en zich samen kunnen ontwikkelen, terwijl ze onderweg verhalen en waardevolle herinneringen verzamelen.

Veel van de producten van Fabelab zijn gemaakt met biologisch katoen van hun GOTS-gecertificeerde partnerbedrijf in India, en samen gebruiken ze maïsvezelvulling en proberen ze het plastic afval zo veel mogelijk te verminderen. “Wij geloven dat als het op duurzaamheid aankomt, elke grote en kleine stap helpt om een ​​betere planeet voor onze kinderen te creëren. We zien elk product graag als een individu, net als jij, en onze producten zijn gemaakt met liefde, een duurzame gedachte, organische materialen en aandacht voor details. Duurzaam zijn is iets waar we echt om geven. “, Zegt Michaela Weisskirchner-Barfod, oprichter en ontwerper van Fabelab.

Enig resultaat

1